zEMLJANI RADOVI - ISKOPI

Izvodimo sve vrste zemljanih radova u građevinarstvu, a tu spadaju: čišćenje područja građenja, sečenje i uklanjanje grmlja i drveća, uklanjanje postojećih instalacija, ručni i mašinski iskop zemlje, nasipanje i niveliranje terena, odvoz viška zemlje i šuta, kao i dovoz zemlje ili drugih materijala potrebnih za nasipanje.

NAŠE USLUGE

U sklopu iskopa zemlje (ručnog ili mašinskog) izvodimo sledeće radove: plitki površinski iskop, široki iskop, iskop stepenica, iskop gradilišnih jama, iskop temelja, iskop rovova i kanala. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju i dovoljan broj radnika za izvođenje svih vrsta zemljanih radova, bez obzira na njihov obim, pri čemu je kvalitet usluga koje nudimo na najvišem nivou.

KAKAV ISKOP ŽELITE ?

Rušenje objekata i ravnanje terena. Iskop temelja i podruma, kopanje kanala. Čupanje stabala i postavljanje drenaže, vodovodnih i kanalizacionih cevi.

PROFESIONALNE USLUGE

Ukoliko ne možete da se odlučite za izbor kompanije, mi vam nudimo profesionalnu uslugu uz maksimalno poštovanje rokova. Nudimo najbolji kvalitet proizvoda i profesionalan odnos između klijenta.
Odaberite sigurno, odaberite Delta Put – Vaš siguran izbor

100+

Završenih projekata

100%

Zadovoljnih klijenata

Imate pitanje ? Pozovite nas, +38162583800