IVIČNJACI

Postavljanje – ugradnja betonskih ivičnjaka u dvorištu ili na saobraćajnicama. Popravka starog betona i dotrajalih betonskih površina.                              

NAŠE USLUGE

Postavljanje ivičnjaka će ulepšati svaku površinu, to je jedan od razloga zašto su vam potrebni. Ivičnjaci se proizvode od kvalitetnog i čvrstog materijala, a najčešće od betona, ima ih u raznim dimenzijama, a služe za oivčavanje prilaza i staza ili zelenih površina, puteva, trotoara i pešačkih zona. Zato su ivičnjaci i bezbedenosno vrlo važni. Mogu se postaviti na površinama sa manjim ili većim horizontalnim uticajem, na strmim terenima tu služe kao osiguranje od odrona, niz i uz pešačke staze, uz drvored, kod garažnih prilaza, izmedju travnate i asfaltirane površine, uz trotoare, na parking placevima i svuda gde zamislite. Ivičnjaci imaju i vizuelni efekat i bezbedonosni. Površina ivičnjaka može biti kvarcna, glatka, u boji ili strukturirana površina. Dobro podnose niske temperature kao i visoke temperature. Veoma su izdržljivi i dugo će vam trajati. 

POSTAVLJANJE IVIČNJAKA

Naši zaposleni su potpuno osposobljeni da sa postojećom opremom i mašinama izvrše nivelaciju terena, ravnanje terena, postavljanje noseće podloge kao i ugradnju ivičnjaka kao i da u najkraćem mogućem roku kvalitetno izvrše ugovorene radove.

PROFESIONALNE USLUGE

Ukoliko ne možete da se odlučite za izbor kompanije, mi vam nudimo profesionalnu uslugu uz maksimalno poštovanje rokova. Nudimo najbolji kvalitet proizvoda i profesionalan odnos između klijenta.
Odaberite sigurno, odaberite Delta Put – Vaš siguran izbor

100+

Završenih projekata

100%

Zadovoljnih klijenata

Imate pitanje ? Pozovite nas, +38162583800